Of ga naar de homepage van
1172 keer gelezen

Ondanks tegenstand toch ‘gewoon’ weer een kwartet Ajaxgoals

Het bezoek aan PEC verliep toch eigenlijk best wel iets anders dan gepland. Ajax kreeg zowaar te maken met een beetje tegenstand, vooral tijdens momenten waarop het zelf niet helemaal scherp oogde. Tegenstand of niet, de weg naar het doel werd als vanouds gevonden. Vier keer!
Het kost wat moeite, maar ook PEC gaat voor de bijl! © Pro Shots

Het gat richting PSV werd vorige week een gaatje van twee punten, maar Ajax kan zich nog altijd geen schade permitteren tijdens de titelrace. Die schade liep het echter wel op in de vorm van blessures. Donny van de Beek en Andre Onana moesten nog voor rust uit nood naar de kant.

De marge was toen al twee, maar laten we hopen dat wat er daarna gebeurde geen voorbode vormt voor andere momenten verderop in de competitie. Ajax was eventjes de draad kwijt… PEC Zwolle kreeg een raar doelpuntje cadeau en dacht eventjes bloed te ruiken. Het droomde zelfs even van de gelijkmaker.

Voor het eerst sinds lange tijd vroeg je je als Ajaxsupporter af: komt het goed? Het was bijna zaak om de billen samen te knijpen en het aantal geuite scheldwoorden lag tijdens PEC-uit een stukkie hoger dan gemiddeld dit seizoen. De zorgen waren van korte duur en al snel konden we opgelucht ademhalen.

Natuurlijk komt het goed! Ondanks de felle tackles, ondanks de tegenstand, ondanks de buien die over het stadion met die verschrikkelijke naam trokken. Je merkt soms gewoon aan het spel van Ajax of het wel of niet regent. Hoe dan ook, de drie punten ging mee terug naar Mokum. Op naar Bayern!

De foto’s zijn van Pro Shots en De Brouwer.

Als je klaar bent met foto’s kijken, stem dan op de Ajacied van de Wedstrijd. Dusan Tadic was bij een doelpuntje of drie betrokken, al dan niet bedoeld, dus grote kans dat de Serviër er met de hoofdprijs vandoor gaat. Al is dat natuurlijk gewoon aan jou. Stemmen doe je hier!

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax