Of ga naar de homepage van
428 keer gelezen

Mascottes trotseren regen in Zwolle en zien vier Ajaxgoals!

Als lid van de Ajax Kids Club kom je als mascotte soms op plekken waar je flink nat wordt. Dat was zaterdagavond ook in Zwolle het geval. Gelukkig won Ajax met 4-1, dus om dat beetje regen konden de kids eigenlijk best lachen! Onze fotograaf maakte foto's.
Wij zijn niet bang voor een beetje regen! © Ajax Kids Club

Harde wind, koude druppels regen… Als spelersmascotte sta je natuurlijk liever in een warm zonnetje, maar ja, dat kan niet altijd.

Gelukkig zijn Ajax Kids Clubleden stoere kids, want ze stonden zaterdagavond in Zwolle gewoon in een korte broek op het veld te wachten op de spelers van Ajax. De mascottes vonden een nat koppie haar niet zo erg, want samen met de Ajacieden het veld oplopen maak je natuurlijk niet elke dag mee. 

En trouwens, als je klaar bent met je mascotte-werk, dan trek je snel droge kleren aan en verhuis je in je warme jas naar de tribune. Daar kun je lekker naar Ajax kijken. Dat beviel trouwens goed, want Ajax maakte vier doelpunten! 

Klaas Jan Huntelaar, Frenkie de Jong (een hele mooie!), Lasse Schöne en Dusan Tadic waren de doelpuntenmakers. De overwinning was heel belangrijk, want nu zit Ajax koploper PSV nog steeds flink op de hielen. Het verschil is maar twee punten!

Wil je ook leuke dingen meemaken met de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan!

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax