Of ga naar de homepage van
14663 keer gelezen

Win kaartjes voor Ajax – Bayern München!

We hebben een prijsvraag voor een wedstrijd die er helemaal niet meer toe doet! Al deert dat jullie waarschijnlijk totaal niet. We hebben het hier wel over de mogelijkheid om kaartjes te winnen voor Ajax versus Bayern München.
Hopelijk volgt er weer zo'n mooie explosie van vreugde! © Pro Shots

Zowel Ajax als de Duitsers zijn al zeker van een plekje bij de laatste zestien clubs in de Champions League, maar groepswinst is nog geen uitgemaakte zaak. Als de Ajacieden voor eigen publiek weten te winnen, eindigen ze bovenaan in groep C.

Bovenaan eindigen kan een voordeeltje opleveren bij de loting, aangezien je dan de andere groepswinnaars ontloopt. En beginnen met een uitwedstrijd is ook best luxe, kom maar op! Het wordt daardoor heus geen appeltje, eitje, maar alle beetjes helpen.

Er blijft dus genoeg over om voor te voetballen! En mocht het een keertje niet goed aflopen, dan is er uiteraard geen enkel man overboord. Kortom, we kunnen ons zo voorstellen dat je die kaartjes wilt winnen. Het goede nieuws is dat we tien setjes verloten!

De prijsvraag loopt tot vrijdag de 7e december om 13.00 uur. We nemen vervolgens spoedig contact op met de gelukkige winnaars, zodat je ruim van tevoren weet of je woensdag 12 december in de Johan Cruijff Arena wordt verwacht. De aftrap is de 12e om 21.00 uur.

Prijsvraag: wie maakte twee doelpunten tegen Bayern München (5-2) op die betoverende avond in 1995?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Als je nog geen lid bent van de Supportersvereniging Ajax, sluit je dan snel aan! Je kunt dan later alsnog meedoen aan de prijsvraag en krijgt nog veel meer voordelen.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax