Of ga naar de homepage van
1547 keer gelezen

Gezocht: ballenjongens-/meisjes en vaandeldragers bij Ajax – ADO!

Als Ajax het op de heupen heeft, dan speelt het heerlijk voetbal in de Johan Cruijff Arena. Hopelijk gebeurt dat ook tegen ADO Den Haag, een potje waar we een toffe prijsvraag voor hebben!
Als lid van Ajax Jonge Schare kun je toffe prijzen winnen! © De Brouwer

Ajax speelt zondag 2 december tegen de club uit de Hofstad. Hopelijk is de geblesseerde Hakim Ziyech dan weer van de partij! De wedstrijd begint al om 12.15 uur. Als lid van Ajax Jonge Schare kun je meedoen aan onze prijsvraag, waardoor je heel dicht op de actie komt te staan.

We spelen de wedstrijd namelijk niet zonder ballenjongens of -meisjes. Precies daarom hebben we jouw hulp nodig. Aan jou de belangrijke taak om spelers een nieuwe bal toe te gooien, als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt.

Daarnaast zoeken acht vaandeldragers, voor de vaandels van Ajax en ADO Den Haag. Als de spelers het veld opkomen voor de wedstrijd, tonen onze vaandeldragers de clublogo’s van beide teams. Dat geeft de hele opkomst een bijzonder tintje en daar help jij dus fijn aan mee.

Als je wilt winnen maar het dondert je niet of je vaandeldrager of ballenjongen/-meisje wordt, laat dit dan weten in het formulier hieronder. Dan maak je natuurlijk iets meer kans op een plekje!

Samengevat zoeken we dus tien winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met maandag 26 november. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Ben je nog geen lid, maar wil je eigenlijk wel kans maken op onze prijzen? Sluit je dan snel aan bij Ajax Jonge Schare! Dan kun je al snel meedoen aan de eerstvolgende prijsvraag.

Prijsvraag: welke Ajacieden kregen vorig seizoen een gele kaart tegen ADO in de Arena?

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax