Of ga naar de homepage van
1355 keer gelezen

Zet je zelfgemaakte schoen in de Ajax Fanshop!

Nog even en Sinterklaas en zijn Pieten zijn weer in het land. Het zijn de weken waarin Ajaxsupportertjes hun schoentje mogen zetten. Met een zelfgemaakte schoen kun je zelfs toffe prijzen winnen!
Vorig jaar werden er ook veel mooie schoentjes gemaakt! © De Brouwer

Huh, zelfgemaakt? Jazeker! Hieronder kun je een schoen downloaden en uitprinten. Kleur de schoen, knip hem uit, plak hem in elkaar en zet de schoen in de Ajax Fanshop bij de Johan Cruijff Arena of de fanshop in de Kalverstraat.

Of stuur de schoen (gekleurd en geknipt) op naar: Official Ajax Fanshop Arena, antwoordnummer 636, 1100 VE Amsterdam. Meedoen kan tot en met vrijdag 23 november!

Alle deelnemertjes krijgen iets in hun schoen en de makers van de vijf mooiste schoentjes winnen een prijs. De winnaars worden zaterdag 24 november bekendgemaakt in de fanshop bij de Arena en via de Facebookpagina van de Ajax Kids Club.

De prijsuitreiking begint op zaterdag 24 november om 14.00 uur en duurt ongeveer één tot anderhalf uur.

Let op: je maakt alleen kans op één van de vijf hoofdprijzen als je bij de uitreiking bent. Je kunt de gevulde schoen ophalen tussen 25 november en met 9 december bij de fanshop naast het stadion.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word nu vanaf €5 * lid tot einde seizoen!

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax