Of ga naar de homepage van
3376 keer gelezen

Uitvak viert ook gelijkspel tegen Benfica met inzetten pogo!

We kunnen het misschien beter melden wanneer er geen pogo wordt ingezet. Maar dat gaan we niet doen. Het is veel te leuk om naar de beelden te kijken van weer een pogo, ergens in een Europese stad. Dit keer hebben we beelden van de Lissabon-editie!

Soms kun je net zo blij zijn met een gelijkspel als met een overwinning. Zoiets gebeurt over het algemeen tijdens Europese avondjes. We zijn namelijk zelden blij wanneer Ajax gelijkspeelt, maar als je een marge van vier punten in stand houdt, waarom niet?

De Ajacieden liggen nog altijd prima op koers voor overwintering in de Champions League en dat zou natuurlijk een fantastische prestatie zijn. Als je iets dichterbij voelt komen, ben je blij. Zo blij dat je inhaakt en de pogo inzet!

Ventos haakte niet alleen in, hij zette ook zijn camera aan. Zo kunnen we de beelden van de pogo op Portugese bodem nog eens rustig terugkijken. “Negentig minuten lang, voor onze club uit Amsterdam. Gekkenhuis op de tribune, niemand die ons stoppen kan,” klinkt het uit 3162 kelen.

Heerlijk om te horen, heerlijk om te zien! Check het YouTube-kanaal van Ventos voor meer sfeerbeeld gemaakt rondom Benfica-uit.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word nu vanaf €5 * lid tot einde seizoen!

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax