Tagliafico hoopt Magallán bij Ajax te kunnen verwelkomen - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
6566 keer gelezen

Tagliafico hoopt Magallán bij Ajax te kunnen verwelkomen

Ajax heeft Lisandro Magallán nog altijd in het vizier en zou de Argentijnse verdediger het liefst al in januari aan de selectie toevoegen. Nico Tagliafico ziet de komst van zijn landgenoot wel zitten.
Tagliafico: 'Magallán is een heel intelligente jongen' © Pro Shots

We spreken Tagliafico direct na afloop van Benfica – Ajax (1-1) en duidelijk is dat de linksback ook heeft meegekregen dat Magallán mogelijk alsnog naar Amsterdam komt. De Telegraaf wist vorige week te melden dat de jacht op de 25-jarige verdediger is heropend en dat de clubs elkaar naderen over een transfersom van zo’n 9 miljoen euro.

“Of ik hem ken? Natuurlijk! Het is een goede verdediger,” trapt Tagliafico enthousiast af. “Hij heeft een goede techniek en is fysiek heel erg sterk. Ik ken hem persoonlijk niet heel goed of zo, maar het is een very good guy. Het is een intelligente jongen ook. Ik hoop echt dat hij komt!”
 
Dat Magallán graag naar Ajax komt, dat bleek vorig jaar al. De speler van Boca Juniors werd toen al medisch gekeurd op De Toekomst, maar tot een transfer kwam het toch niet. Voor Magallán kan Ajax een interessante stap zijn. De Argentijn heeft ongetwijfeld ook gezien hoe Tagliafico via Ajax de nationale selectie haalde en zelfs even aanvoerder werd van La Albiceleste.

Mocht de transfer dit keer wel rondkomen, dan heeft Magallán in landgenoot Tagliafico in elk geval een prima gids. We zien de Ajacied regelmatig updates posten op Instagram, waarbij hij Amsterdam aan het verkennen is.
 
Tagliafico: “Ajax is een goede club en Amsterdam is écht een toffe stad. Mocht Magallán komen, dan is het voor hem natuurlijk fijn dat ik hier al ben. Ik kan hem helpen. Wat ik zo leuk vind aan Amsterdam? Ik hou van de mensen, het centrum, de grachten… Alleen niet van de kou deze dagen, haha!”

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax