Of ga naar de homepage van
14206 keer gelezen

Toegezongen Ten Hag beleeft finest hour als Ajaxtrainer

Blijdschap en opluchting vochten om voorrang na het laatste fluitsignaal in Lissabon. Ajax is er na de 1-1 tegen Benfica nog niet, maar staat er nog beter voor om de laatste zestien van de Champions League te bereiken. Dit was voor het uitvak reden genoeg om Erik ten Hag toe te zingen.
Ten Hag bepaalt in zijn rol als dirigent en krijgt de rest mee. © Pro Shots

Het gebeurde nog niet eerder dat Ten Hag werd toegezongen door Ajaxsupporters, laat staan door een gevuld uitvak. Je kunt prima stellen dat de trainer in het Estadio da Luz, rond de kok van 22.30 uur plaatselijke tijd, zijn finest hour beleefde sinds hij het in januari voor het zeggen kreeg bij Ajax.

De loftuitingen aan het adres van Ten Hag hebben natuurlijk alles te maken met de ongeslagen reeks die zijn ploeg dit seizoen neerzet tijdens deze Europese campagne. Ajax is al tien Europese wedstrijden op rij ongeslagen en verzamelde acht punten in de eerste vier CL-groepsduels.

Het enige smetje op dit seizoen is de tweede plaats in de eredivisie, maar je kunt moeilijk beweren dat er ondermaats wordt gepresteerd. Juist daarom is het grappig en leuk om te zien dat Ten Hag werd toegezongen. De trainer kan in de ogen van sommigen nog altijd niets goed doen.

Het uitvak dacht daar anders over. Wij van Ajax Life waren scherp en hadden onze telefoon bij de hand, waarmee we een opname maakten van een minuut. Zo kun je precies zien wat er gebeurde toen Ten Hag zich meldde bij het uitvak. Overigens werden ook Edwin van der Sar en Marc Overmars toegejuicht. Overmars maakte zelf een diepe buiging voor het meegereisde uitvak.

En nu niet vergeten om het in Athene af te maken, Erik!

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word nu vanaf €5 * lid tot einde seizoen!

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax