Of ga naar de homepage van
Tadic viert zijn treffer met een ontploffend uitvak. © Pro Shots
Video
3756 keer gelezen

Heerlijke beelden Ventos: uitvak los na gelijkmaker Tadic

Wij zijn supporter van de video’s die Ventos maakt vanuit de uitvakken. Ook nu kunnen we je een filmpje van harte aanraden. Echt, kijk gewoon even!

De video begint als Ajax nog tegen een 1-0-achterstand aankijkt. Als kijker van de beelden weet je wat er gaat komen, maar dat weten ze op dat moment in het uitvak nog niet. Dat maakt dit filmpje zo leuk.
 
Kijk maar eens wat er gebeurt als Hakim Ziyech zijn prachtpass verstuurd. Je ziet Dusan Tadic lopen, aannemen, frommelen…. Het publiek houdt de adem in… Gaat die bal er nou in…? Duurt lang… JA, OVER DE LIJN!
 
En dan barst de vreugde los. Ontlading en alles. Vreugde en opluchting vechten met elkaar om voorrang. Niet alleen in het uitvak trouwens, het is ook tof om te zien hoe snel het volledige elftal bij Tadic is om het feestje mee te vieren. 

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word nu vanaf €5 * lid tot einde seizoen!

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax