Of ga naar de homepage van
204 keer gelezen

AKC-lid Fender (10) ontmoet Dani Hagebeuk en Ajaxspelers!

Tjonge, wat had de tienjarige Fender van Gils een topdag bij Ajax! De kleine prijswinnaar en Fifa19-speler werd door Ajax’ e-sporter Dani Hagebeuk ontvangen op De Toekomst, waar hij een rondleiding kreeg.

Fender is lid van de Ajax Kids Club en had van zijn vader de speciale steelcase van het populaire spel Fifa19 gekregen. Met die speciale editie kon je mooie prijzen winnen, waaronder een speciale Johan Cruijff icon card!
 
Huh, wat, icon card? Zie het als een speciale optie in de game, waarmee je legendarische spelers voor in je spel kunt winnen. Cruijff is zo’n speler en de kans dat je die wint is volgens Hagebeuk zo’n beetje één op een miljoen… Nou, je raadt het al: Fender won Cruijff.
 
Op uitnodiging van Ajax’ e-sports kwam Fender naar sportpark De Toekomst, waar hij werd verrast door Hagebeuk. In het filmpje hierboven zie je dat de twee een heel leuke dag hadden en ook verschillende Ajaxspelers komen even gedag zeggen in het filmpje.
 
Natuurlijk eindigde de dag met een potje Fifa19 in de Johan Cruijff Arena. Fender wist het Dani nog aardig lastig te maken!

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word nu vanaf €5 * lid tot einde seizoen!

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax