Of ga naar de homepage van
1259 keer gelezen

Attentie, attentie, de Ajax Kids Club persconferentie!

Denk jij dat je spelers van Ajax beter kunt interviewen dan de journalisten op televisie? Geef je dan op voor de Ajax Kids Club persconferentie op zondag 9 december!
Welke vraag zou jij stellen tijdens de Ajax Kids Persco?

Ben jij lid van de Ajax Kids Club en wil jij Ajaxspelers wel eens het hemd van het lijf vragen? Dan moet je even doorlezen! We hebben namelijk iets supergaafs voor je!

We zoeken namelijk tien Ajaciedjes (6 t/m 11 jaar) die zin hebben om naar de Johan Cruijff Arena te komen voor de Ajax Kids Club persconferentie! Deze organiseren we op 9 december, begin van de middag.

Vier spelers van Ajax (wie dat zijn blijft nog even een verrassing) komen speciaal voor jullie naar de officiële persruimte van Ajax om al jullie vragen te beantwoorden. Na de ‘kids persco’ krijgen de prijswinnaartjes ook een mini-rondleiding door het stadion.

Om kans te maken op deze toffe ervaring, moet je natuurlijk wel iets doen!

Bedenk jouw allerleukste, grappigste, brutaalste of meest creatieve vraag en vul die in op onderstaand formulier. Tip: wees origineel!

Je kunt jouw vraag insturen tot en met zondag 25 november. Een dag later nemen we contact op met de winnaars.

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van de Ajax Kids Club en ook het clubblad ontvangen? Sluit je dan snel aan bij de Ajax Kids Club!

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax