Of ga naar de homepage van
2137 keer gelezen

Zekerheidje: platen van de zoveelste gewonnen klassieker!

Een verrassing kunnen we het allang niet meer noemen. Gelukkig heb je niet altijd een verrassing om ergens vrolijk van te worden. Zet maar gewoon de klassieker op het programma. Dan weet je zeker dat je kunt juichen. Deze editie drie keer, want Ajax versloeg Feyenoord met 3-0!
Een bijzonder doelpunt. Dat is het! © Pro Shots

De spanning rondom het treffen met Feyenoord duurde dit keer precies zes minuten. De elf van Feyenoord werden er namelijk al snel tien, omdat het in de eerste minuten naar van alles schopte zonder dat hier een bal bij kwam kijken. En het was ook gewoon een beetje dom.

Het gekke is dat Ajax tegen een tiental Feyenoorders met de handrem erop leek te spelen. Het duel kwam gewoon niet los. Feyenoord probeerde te overleven, terwijl de Ajacieden toen al wisten: we gaan vandaag gewoon weer winnen van de aartsrivaal.

Als er nog een beetje ruimte was voor twijfel dan werden die twijfels na 22 minuten helemaal weggenomen, met dank aan Justin Bijlow. Hij gaf zelf maar het laatste tikje en toen begonnen er horloges te trillen.

Rode kaarten, trillende horloges… Je merkt het al: dit was niet de beste of mooiste uitvoering van de klassieker. Het werd er wel gewoon weer eentje die door Ajax werd gewonnen. En dan is het al snel goed. We kunnen weer door naar belangrijke zaken, bijvoorbeeld het bekerduel met Kowet.

De foto’s van de klassieker zijn gemaakt door Pro Shots en De Brouwer.

Als je klaar bent met foto’s kijken, is het leuk om te stemmen op de Ajacied van de Wedstrijd. Jij mag zelf bepalen wie je in het zonnetje zet. De Ajacied met de meeste stemmen krijgt van ons de punten. Stemmen doe je hier!

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax