Of ga naar de homepage van
10619 keer gelezen

Win kaartjes voor Ajax – Feyenoord!

Het spant er echt om deze week! De Ajacieden treden twee keer kort achter elkaar aan in eigen huis, tegen Benfica en Feyenoord. Dat zijn mooie wedstrijden, waarin het er echt om gaat. We hebben kaartjes te verloten voor de klassieker!
Donny brak vorige keer na een moeizame eerste helft de ban! © Pro Shots

Ajax moet op een of andere manier een keer inlopen op PSV en daarom is zondag een winstpartij noodzakelijk. De achterstand… Ho nee, wacht even. We zitten helemaal op het verkeerde spoor.

De klassieker is de klassieker, de eer van de stad staat op het spel en het is tijd om de Feyenoorders met een nederlaag huiswaarts te sturen! Zo, we zitten er weer lekker in. Ajax heeft een goede staat van dienst in de klassieker, maar we beginnen zondag weer op nul.

En dus moet de overwinning plus drie bijbehorende punten worden verdiend. Iedere aansporing vanaf de tribunes van de Johan Cruijff is welkom en als jij ons belooft de longen uit je lijf te schreeuwen, zijn we extra blij als de kaartjes bij jou terechtkomen.

We hebben acht setjes kaarten te verloten voor de klassieker en je kunt hieronder antwoord geven op de prijsvraag. Doe dit wel voor donderdag 13.00 uur. Diezelfde middag ontvangen de winnaars bericht.

Prijsvraag: Erik ten Hag debuteerde vorig seizoen tijdens het thuisduel met Feyenoord als trainer van Ajax. Welke speler beleefde evengoed zijn debuut?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Als je nog geen lid bent van de Supportersvereniging Ajax, sluit je dan snel aan! Je kunt dan meedoen aan de volgende prijsvraag en krijgt nog veel meer voordelen.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word nu vanaf €5 * lid tot einde seizoen!

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax