Of ga naar de homepage van
2414 keer gelezen

Weekje Ajax of Gran Canaria?

“Zaten we deze week maar lekker op Gran Canaria, hè schat?” Ik hoor het de vriendin zeggen. Instinctief knik ik braaf ja.
Meer van dit graag! © Pro Shots

Van binnen schreeuw ik echter iets als: “ja dáááág, wat dacht je van Benfica-thuis liefje, Champions League weet je wel? Hallo, klassieker toch? Feyenoord, zondag. Komaan hoor! Met je Gran Canaria! Pffff!!”

Ik zeg het allemaal niet. Ik knik gewoon netjes ‘ja’.

“Lekker de boulevard op, beetje hangen. Hadden we moeten doen. Best wel een beetje gemiste kans,” gaat mijn vriendin verder. Ik pruttel iets dat ergens in de verte lijkt op een bevestiging, maar ben eigenlijk vooral heel blij dat we thuis blijven.

Is het al dinsdagavond 21.00 uur…?

Begrijp mij niet verkeerd: ik zou tijdens de herfstvakantie dolgraag op een Spaans strand vertoeven, maar ik ben ondertussen ook behoorlijk hyped voor de Ajaxweek die voor ons ligt.

De Johan Cruijff Arena wordt tijdens het tikken van dit stukje in het welbekende Champions League-jasje gestoken. Ik krijg dan gelijk de kriebels. Is het al dinsdagavond 21.00 uur…? Man, wat heb ik zin in een Europees avondje Arena.

En dan de zondag erop. De klassieker. Wat een week. Het kunnen ontzettend mooie dagen worden. Maar je weet ook: het kan net zo goed helemaal misgaan. Juist die spanning maakt opgewonden. Wordt het euforie of ongekend chagrijn?

Oftewel: had ik beter naar Gran Canaria kunnen gaan of is het goed geweest dat de koffers op zolder zijn blijven staan? Ik hoop het laatste.

Mooie week gewenst allemaal!

 

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax