Of ga naar de homepage van
657 keer gelezen

Ten Hags elf: welke keuzes maak jij tegen Benfica?

De ziekenboeg loopt leeg en dus heeft Erik ten Hag wat te kiezen tegen Benfica. Misschien kun jij de trainer helpen. Hoe ziet jouw basisopstelling eruit?
Ten Hag staat voor lastige keuzes! © Ajax Images

Een hopelijk mooie Champions League-avond is in aantocht. Benfica bezoekt dinsdagavond de Johan Cruijff Arena, waar Ajax de gastheer is. De ploeg van Erik ten Hag staat er uitstekend voor in groep E, maar het is natuurlijk wel zaak om dat zo te houden.

Ten Hag ziet de Portugese opponent als gelijkwaardig aan Ajax en stelt dat zijn ploeg een prima kans maakt als het een goede dag heeft. De vraag is met welke elf spelers Ajax aan de aftrap verschijnt. Ten Hag staat voor een aantal lastige keuzes, want de ziekenboeg lijkt aardig leeg te stromen.

Noussair Mazraoui lijkt fit, Nico Tagliafico ook. Hakim Ziyech speelde tegen sc Heerenveen (0-4) en kent geen terugslag. Zien we Daley Blind weer op het middenveld of juist niet? En verhuist Donny van de Beek weer naar de bank of is hij verzekerd van een basisplaats? En wat doet Ten Hag met David Neres…? Gaat Kasper Dolberg spelen? Zo veel vragen.

Vragen die mogelijk ook door het hoofd van Ten Hag malen. Jij kunt de trainer helpen met een stukje advies. Dat kan met onze app. Daarmee bepaal jij de opstelling. Ga naar het tabblad ‘de tribune’ en kies de juiste wedstrijd uit. Verzin een tactiek en sleep de poppetjes naar de juiste plek. Deel vervolgens jouw tactieken vervolgens via sociale media en de toevoeging #tenhagself.

We zijn heel benieuwd naar jullie vondsten en vooral welke elf namen de trainer uiteindelijk op het wedstrijdformulier zet.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word nu vanaf €5 * lid tot einde seizoen!

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax