Of ga naar de homepage van
1409 keer gelezen

Ten Hags elf: hoe vang jij gemis Tagliafico op?

Fijne dingen: Ajax hervat zaterdag de eredivisie uit bij sc Heerenveen. Tagliafico haakte af met heupklachten. Hoe lost Erik ten Hag dat op? Misschien kun jij een handje helpen?
Help jij onze trainer een handje? © Ajax Images

Met Benfica-thuis en de klassieker komen er mooie wedstrijden aan, maar Ajax moet eerst op bezoek in het Friese land. Puntenverlies is geen optie. De vraag is nu wie er allemaal gaan spelen….

Tagliafico dus sowieso niet. Daley Blind geldt als potentiele vervanger, maar dat is Max Wöber ook. Zie jij dat ook zo of durf jij een talent als Mitchel Bakker voor de leeuwen te gooien?

Via onze app bepaal jij de opstelling. Ga naar het tabblad ‘de tribune’ en kies een wedstrijd uit. Verzin een tactiek en sleep de poppetjes naar de juiste plek. Deel vervolgens jouw tactieken met de buitenwereld, door deze te delen via sociale media en de hashtag #tenhagself.

We zijn heel benieuwd naar jullie vondsten! Zo heeft Ten Hag goede hoop dat Hakim Ziyech opgenomen kan worden in de wedstrijdselectie, maar of hij speelt, dat is nog maar helemaal de vraag. Zou jij het risico aandurven? Of liever even sparen richting Benfica en Feyenoord…?

Keuzes, keuzes!

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word nu vanaf €5 * lid tot einde seizoen!

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax