Of ga naar de homepage van
1168 keer gelezen

Informatie omwisselen sc Heerenveen-uit

De interlands zitten erop en dat kan slechts één ding betekenen... Ajax! De Ajacieden hervatten de competitie met een uitwedstrijd tegen sc Heerenveen en worden in hun kielzog gevolgd door 1250 Ajacieden. Het gaat dit keer om een zaterdagavondpotje in Friesland. De aftrap is om 20.45 uur.
Wachten tot je de trap op mag. Ook dat is Heerenveen-uit. © De Brouwer

Heerenveen-uit staat meestal garant voor spektakel, al was het niet altijd een gegeven dat Ajax de volle buit meeneemt. De laatste jaren lijkt dit gelukkig wel het geval en ook dit keer moeten de drie punten absoluut mee terug naar Amsterdam om druk op de ketel bij PSV te houden.

Aan het uitvak zal het niet liggen. Het bezoekersvak in het Abe Lenstra Stadion is prima gelegen, groot en het kan eigenlijk gewoon niet op. We verwachten ook nu weer een prima sfeertje onder meegereisde Ajacieden, maar let wel eventjes op de voorwaarden die gelden.

Je kunt je tussen 19.15 en 20.00 uur per auto melden op P8 voor het omwisselen. Check je mail voor de parkeerkaart die Ajax je heeft toegestuurd, want die moet je kunnen tonen. Rondom de kaartverkoop stond nog dat er minimaal drie Ajacieden een auto moeten delen, maar die voorwaarde zien we nu nergens meer terug.

Als je je wedstrijdkaartje op zak hebt en de auto geparkeerd staat, kun je koers zetten richting het stadion. De ingang van het uitvak is ongeveer een kwartiertje lopen bij de parkeerplaats vandaan. Meestal is het wel een geinig wandelingetje en hopelijk zijn we op de terugweg drie punten rijker.

Als je per SV Ajax-bus afreist naar Heerenveen raden we aan om je mailbox te checken. Er is sprake van verschillende opstap- en vertrektijden. Open je mailbox voor informatie op maat!

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word nu vanaf €5 * lid tot einde seizoen!

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax