Of ga naar de homepage van
De 3739 Ajacieden namen plaats in een langgerekt uitvak. © Pro Shots
Video
19444 keer gelezen

Met deze beelden geniet je optimaal na van sfeer in uitvak

Een punt pakken bij Bayern Munchen vormt alle reden om een dagje na te genieten. Zeker als je naar een gelijkspel voetbalt zoals Ajax dat deed. We hadden natuurlijk gewoon moeten winnen, maar helaas. Dat lukte net niet. Aan de sfeer in het uitvak heeft het niet gelegen.

Terwijl Ajax ‘slechts’ bij tijd en wijle domineerde in de Allianz Arena, bepaalde het uitvak met in totaal 3739 aanwezige supporters negentig minuten lang het ritme. Dit alles natuurlijk namens onze club uit Amsterdam! Donny van de Beek vertelde dat hij bijna alle liedjes ook op het veld hoorde.

Wat er zoal gebeurde op bezoek bij Bayern is uitstekend samengevat door @pi_alfa, die zijn camera meenam het uitvak in en de mooiste beelden schoot. De video duurt zeven minuten en alle mooie momenten komen voorbij: van het juichen na de goal van Noussair Mazraoui tot de pogo na afloop.

We hebben natuurlijk het bereiken van de Europa League meegemaakt en dat was een hoge piek, maar we beleefden ook diepe dalen. Gelukkig richt Ajax zich vroeg of laat altijd weer op en beleef je de mooiste momenten. Zo’n awayday als Bayern-uit is waar je het allemaal voor doet. Geniet je nog een keer mee?

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax