Of ga naar de homepage van
Zo wordt de 1-1 van Mazraoui gevierd! © Pro Shots
Fotoverslag
4222 keer gelezen

Ajacieden vieren in het uitvak gewoon nog een Oktoberfest

Als Ajax een uitwedstrijd speelt tegen Bayern München houd je niet echt rekening met een goede afloop. Je maakt er vooraf het beste van en tijdens het Oktoberfest lukte dat prima. Ajax trakteerde het uitvak echter op een toegift. Het werd 1-1 en het Oktoberfest werd op de derde ring gewoon voortgezet.

Je krijgt niet veel kansen om op bezoek bij Bayern te winnen, maar dit was er wel degelijk eentje. Dat lukte helaas niet, al scheelde het weinig. Iets meer vernuft in de afwerking en het was gelukt om de Allianz Arena met winst te verlaten. Desondanks zijn we blij, tevree en trots!

Het is schitterend om Ajax te zien acteren in de Champions League en het is nog mooier dat er ook resultaten worden geboekt. Ook na twee duels staan de Ajacieden bovenaan in groep E. Alles kan na speelronde drie weer anders zijn, maar na twee wedstrijden is Ajax gewoon koploper.

De 3739 meegereisde Ajacieden beleefden twee tot drie heerlijke uurtjes in het uitvak. De bekende liedjes kwamen keihard door en de Duitsers werden overstemd. Er waren momenten dat thuisfans niets hadden in te brengen. Zoals Ajax bij fases domineerde op het veld deed dat het uitvak dat op de tribunes.

De prima sfeer gekoppeld aan het dito resultaat biedt ons alle gelegenheid om een fijn fotoverslag aan te bieden. De platen zijn van De Brouwer en Pro Shots.

Denk tijdens het bekijken van het fotoverslag alvast rustig na over de moeilijke vraag die we nu gaan stellen. Wie vond jij op basis van Bayern-uit de Ajacied van de Wedstrijd. Een serieus lastige vraag, maar we horen graag het antwoord. Breng hier je stem uit!

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax