Of ga naar de homepage van
1586 keer gelezen

Ajax wint met vallen en opstaan van Fortuna Sittard

Het was niet groots, het was niet sprankelend, maar Ajax is wel drie punten rijker. Je kunt in die zin stellen dat aan de opdracht werd voldaan. En zeker na de nederlaag tegen PSV was er geen andere optie dan winnen. Wel ging het tegen Fortuna Sittard (0-2) stukken moeilijker dan verwacht.
Het kost wat moeite, maar uiteindelijk kunnen we samen juichen! © Pro Shots

Fortuna is geen hoogvlieger en dat geeft niets. Als je de ambities en kwaliteit van Ajax hiernaast legt, verwacht je geen moeilijke avond in Sittard. Het was uiteindelijk echter mede aan Andre Onana te danken dat de drie punten werden meegenomen naar Amsterdam.

Het is nooit een goed teken als de keeper een belangrijke rol speelt. Gelukkig werd ‘als vanouds’ de nul gehouden en werd er op de ranglijst geen verdere schade opgelopen, ondanks wat geïncasseerde tikjes hier en daar. Opvallend waren wel de vele glijpartijen van de Ajacieden.

Het was alsof aan de gladde linkerkant van het veld een bananenschil was neergelegd, waar slechts de Ajacieden over uitgleden. De Fortunezen leken er amper tot geen last van te hebben, aangezien zijn niet de hele tijd op hun kont gleden. We kunnen er achteraf tenminste om lachen.

De foto’s zijn van Pro Shots en De Brouwer.

Voor of na het foto’s kijken kun je stemmen op onze verkiezing Ajacied van de Wedstrijd. Dit kan na iedere wedstrijd en dus ook na het treffen met Fortuna Sittard. Kies jij voor Onana of ga je toch voor een andere Ajaxspeler? Stemmen doe je hier!

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax