Of ga naar de homepage van
663 keer gelezen

Au! PSV geeft Ajax een flinke tik op de neus

Hebben jullie zondag naar PSV-Ajax gekeken? Dan werd je daar vast niet vrolijk van... PSV won dik verdiend met 3-0. Onze fotograaf was erbij.
Onana is verslagen en PSV viert feest. © Pro Shots

We hoopten op een heel spannende middag in Eindhoven, maar dat werd het eigenlijk niet. PSV stond bij de rust al met 3-0 voor… De club uit Eindhoven was gewoon op alle punten veel beter en dan verlies je dus. Ook als je Ajax uit Amsterdam bent. 

Natuurlijk miste Ajax de geblesseerde Matthijs de Ligt heel erg, maar het lukte ook voorin niet om een doelpunt te maken. Er lukte eigenlijk helemaal niet zo veel… En dat was jammer, zeker ook voor onze prijswinnende mascottes. Zij mochten met de spelers het veld op. Daarna mochten ze de wedstrijd op de tribune bekijken.

Hieronder hebben we wat fotootjes voor jullie verzameld. We worden blij van de vrolijke koppies voor de wedstrijd, maar na afloop van PSV – Ajax stonden de meeste gezichten op standje chagrijnig… De foto’s zijn van onszelf, Pro Shots en Ajax Images.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax