Of ga naar de homepage van
Juich jij ook zo als je de uitslag goed hebt voorspeld? © Pro Shots
Nieuws
995 keer gelezen

Voorspel onder andere PSV – Ajax met SV Ajax en Poules!

Er staat weer een weekeinde vol voetbal voor de deur met als hoogtepunt de topper tussen PSV en Ajax. Laat jouw voetbalverstand de uitslagen voorspellen via onze SV Ajax Poule en wie weet sleep jij een van onze toffe prijzen in de wacht!

Je kunt voor iedere speelronde in de eredivisie meedoen met een ouderwetse Ajaxpoule. Per wedstrijd van Ajax kun je vooraf de uitslag voorspellen. Als je die goed hebt voorspeld, verdien je 15 punten. Als je alleen de winnaar juist hebt ingevuld, krijg je bijvoorbeeld 8 punten. Je kunt ook nog een doelpuntenmaker aan Ajaxzijde kiezen. Zo gaat het er dus om of jij goed in de glazen bol kunt turen.

Wint Ajax de eredivisietopper morgen of worden de Ajacieden slachtoffer van een PSV-goal in de laatste minuut? De keuze is aan jou! Niet alleen over de wedstrijden van onze club is het mogelijk je je hersenen te kraken, de hele komende speelronde kun je als voetbalkenner proberen te voorspellen. Wat laat FC Utrecht bijvoorbeeld zien tegen Feyenoord?

Voor Heracles – De Graafschap kun je helaas geen punten meer krijgen omdat die wedstrijd al is gespeeld. Maar als jij het bij de overige wedstrijden een beetje goed doet, heb je dat zo weer ingehaald!

De poule is alleen voor de volwassen leden van SV Ajax (Ajax Life) en je neemt het dus op tegen een hoop andere Ajacieden. Wie uitblinkt in voorspellen, maakt kans op mooie prijzen.

Hoe werkt het? Je downloadt onze app en gaat in het menu (Android) naar Poules, of je klikt op het tabje Poules (iPhone of iPad). Je logt in met je lidnummer en de rest wijst zich dan vanzelf. Als je achter je pc wilt meedoen, maak je gebruik van ajaxlife.poules.nl.

Veel plezier en succes!

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax