Of ga naar de homepage van
1029 keer gelezen

Schrijf je maandag in voor Ajax Kids Tour in herfstvakantie!

Lekker voetballen met een paar honderd andere Ajaxfans? Dat is de Ajax Kids Tour. In de herfstvakantie zijn we in Leusden en Zaandam. De inschrijving start op maandag 24 september om 14.00 uur!
Je wordt vanzelf fanatiek tijdens de Ajax Kids Tour! © De Brouwer

Plezier maken met de bal, terwijl Lucky je een high-five geeft? Met de Ajax Kids Tour kan het allemaal! In 2,5 uur doen kinderen van 6 tot en met 11 jaar onder begeleiding van professionele trainers een heleboel voetbalspelletjes. Jij kunt daar als lid van de Ajax Kids Club bij zijn!

Tijdens de herfstvakantie bezoeken we op maandag 22 oktober Roda ’46 in Leusden en op donderdag 25 oktober zijn we te gast bij RCZ in Zaandam. Je kunt je inschrijven vanaf maandag 24 september om 14.00 uur via www.ajaxkidstour.nl. Op dat moment verschijnen op die pagina de linkjes naar de juiste inschrijfformulieren. Het is zaak om er snel bij te zijn, want er is altijd veel interesse in deze evenementen!

Oh, enne, de eerste Ajax Kids Tour-locatie in de meivakantie is ook al bekend. Op woensdag 1 mei zijn we op bezoek bij Nivo Sparta in Zaltbommel. De inschrijving hiervoor start pas op maandag 18 maart om 14.00 uur.

Ben je nog niet lid van de Ajax Kids Club, maar je wil wel graag aan dit soort evenementen meedoen? Sluit je dan snel aan!

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax