Dit filmpje heeft alles: van massale pogo tot treffer Tagliafico - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
'Goh, de hele tribune doet mee. Indrukwekkend.' @ Pro Shots
Video
8424 keer gelezen

Dit filmpje heeft alles: van massale pogo tot treffer Tagliafico

Het is fijn om tradities te hebben. Een voetbalsupporter zweert erbij. De massale pogo op de tribunes bij Ajax is een mooie traditie aan het worden. Maar wat we ook zeer prettig vinden: de frequentie. Het lijkt haast wel vaste prik. Dat is helemaal een goed teken!

We zitten al de hele dag foto’s filmpjes en gifjes te bekijken, want we kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Het duurde weliswaar 45 minuten en een optreden van Ky-Mani Marley voordat Ajax loskwam, maar toen kon het ook niet meer stuk!

De bal werd drie keer achter de doelman van AEK Athene geschoten – geheel terzijde en verplichte opmerking: wisten jullie dat hij een Nederlandse moeder heeft? – en het feest barstte los. Ajax liet eventjes duidelijk blijken dat het terug is in de Champions League!

Uit alle beelden die we terug zitten te kijken, scoort deze video van Ventos wel heel erg hoog op onze meetlat van topmateriaal. Het is in slechts drie minuten een soort ultieme samenvatting van Ajax – AEK. Van de massale pogo tot de 3-0 van Nicolas Tagliafico.

Zo kan het gebeuren dat Ajax half september al vijf Europese overwinningen beet heeft, waarvan vier in eigen huis! Geen wonder dat de kaartjes voor Europese avondjes zo gewild zijn, geen wonder dat we heel wat af staan te pogo-en. Op naar meer!

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax