Of ga naar de homepage van
Nico blij, Ajax blij, wij blij! © De Brouwer
Fotoverslag
828 keer gelezen

De Champions League-avond van Nico en Ajax!

Ajax begon zijn Champions League-avontuur met een geweldige 3-0-winst op AEK Athene, de kampioen van Griekenland. We hebben heerlijke foto's voor jullie!

De Johan Cruijff Arena stond woensdagavond flink op zijn kop! Linksback Nico Tagliafico maakte twee heerlijke doelpunten. Nico was het grote feestvarken tijdens een heerlijk voetbalfeest. Wat zijn we toch blij met de verdediger uit Argentinië. Jullie ook?

Want Tagliafico kan niet alleen verdedigen, hij kan dus ook doelpunten maken! Gelijk na rust sloeg Ajax hard toe. David Neres gaf een prachtige voorzet en Tagliafico werkte de bal uitstekend in het doel. Een heerlijk feest brak los in het stadion. Heerlijk juichen met z’n allen, het is zo fijn!

Het doelpunt van Tagliafico zorgde ervoor dat Ajax helemaal los was. Invaller Donny van de Beek schoot de 2-0 van dichtbij keihard in het doel en voor de 3-0 komen we weer bij Tagliafico uit. De verdediger schoot de bal uit een onwijs lastige hoek zo over de keeper van AEK Athene heen! Tagliafico geloofde het zelf ook niet. Was het nou een schot of stiekem toch een voorzet? 

Tagliafico verklapte na afloop dat het eigenlijk een mislukte voorzet was. Maar joh, wat kan ons dat schelen? Toch?

Bekijk hieronder de plaatjes die fotograaf De Brouwer voor ons en jullie maakte. Oh ja, en hier kun je stemmen op de Ajaxspeler die jij het allerbeste vond.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax