Of ga naar de homepage van
Dit gouden trio toont glimpen van kwaliteit. © Pro Shots
Fotoverslag
1680 keer gelezen

Ajax houdt het iets te lang spannend tegen FC Groningen

Alles rond Ajax - FC Groningen was een beetje ingetogen. De score, de sfeer, de passjes. Ergens is dat ook wel logisch. Dit was het laatste stukje aanloop van het seizoen, vanaf nu gaat het er pas echt om. Het punt is vooral dat je niet moet uitglijden tijdens je aanloop.

Dat lukte! Ajax bleef redelijk eenvoudig op de been, al deelden de Groningers wel wat speldenprikjes uit. Figuurlijk op de been overigens, want heel wat keren werden er Ajacieden ondersteboven gelopen. Hoe kon Groningen eindigen zonder gele kaart?

Een goede vraag, waarop wij het antwoord ook niet hebben. Scheids Higler misschien wel, maar wat doet het ertoe als je met 3-0 wint. Weinig. Er spelen grotere belangen. De Champions League staat op het punt van beginnen, de topper tegen PSV komt eraan.

Het kunnen mooie weken worden. Of zware weken. Het gaat vanaf nu eindelijk om het echie, heerlijk! De foto’s van de avond van Ajax – Groningen zijn van Pro Shots en De Brouwer.

Als je klaar bent met foto’s kijken, stem dan op jouw Ajacied van de Wedstrijd. De eer kwam eindelijk een keertje Ziyech toe in het stadion, maar misschien denk jij er wel anders over. Laat het ons weten en breng je stem uit!

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax