Of ga naar de homepage van
Mooi rood is niet lelijk! © Ajax Life
Fotoverslag
14436 keer gelezen

Prachtig: Johan Cruijff Arena nu volledig rood-wit!

Jazeker, het is zover! De Johan Cruijff Arena is eindelijk helemaal rood-wit van kleur. Check snel de plaatjes!

Het Ajaxstadion was al zo’n beetje voor 85% rood-wit en daar werden we met z’n allen heel erg blij van. Iedereen maakt graag een plaatje van de witte letters A-J-A-X op de oosttribune. Wie de laatste maanden foto’s maakte van de Johan Cruijff Arena deed dat op zo’n manier, dat de hoofdtribune niet zichtbaar was.

De hoofdtribune was namelijk nog niet klaar. Hier waren nog blauwe en grijze lederen zitjes vastgeschroefd. Deze zijn er nu ook allemaal uitgehaald en vervangen door nieuwe rode leren stoelen. Eigenlijk had het geheel al voor aanvang van dit eredivisieseizoen klaar moeten zijn, maar een en ander liep wat vertraging op. Ach, zo lang van uitstel maar geen afstel sprake was, zo dachten we. 

En zo is het ook. Precies op tijd voor Ajax – FC Groningen (als het allemaal doorgaat) is de Johan Cruijff Arena helemaal rood-wit. Wie heel kritisch kijkt, ziet dat in de skyboxen nog wel blauwe stoeltjes zijn gemonteerd, maar het is vast een kwestie van tijd voordat ook deze uit het stadion verdwijnen.

Afijn, check de plaatjes hieronder. Ze stemmen vrolijk!

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€7,50 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor een half jaar en lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax