Of ga naar de homepage van
51 keer gelezen

Ajax omzeilt hunebedden in JC Arena met speels gemak

Lesje geleerd? Laten we het hopen. Op halve kracht of niet, Ajax wist FC Emmen met 5-0 op te rollen. Het hoefde niet eens diep te gaan. Dat is wel zo prettig tussen belangrijke Europese potjes door. Zo kun je concluderen dat Emmen-thuis een tussendoortje was.
Als Emmen al enige hoop had, werd buiten Ziyech gerekend. © Pro Shots

Je moet achteraf concluderen dat het een tussendoortje was en niet vooraf roepen dat het een tussendoortje wordt. Dat kan je nog wel eens duur komen te staan, zoals we allemaal weten. Gelukkig was Ajax tijdens de tweede thuiswedstrijd van het seizoen wel scherp.

Als je goed begint, maak je het jezelf stukken gemakkelijker. Laat dit maar de les zijn van Emmen-thuis. En laten we die les nog veel vaker toepassen, dat scheelt een boel gezucht en gekreun. Er zijn waarschijnlijk veel punten nodig om aan de schaal te mogen denken, dus je kunt ze maar beter verzamelen.

De Ajacieden lieten ons vijf keer juichen en dat was hartstikke. We zijn nog aan het bijkomen van het midweekse Europese avondje en maken ons alweer op voor de volgende. Het belooft spannend te worden in Kiev, dan is zo'n tussendoortje best lekker. Op naar dinsdag!

De foto's zijn van Pro Shots en de Brouwer.

Als je klaar bent met foto's kijken, benut dan je kans om te stemmen op de Ajacied van de Wedstrijd. Huntelaar kwam die eer toe in de JC Arena, maar online kunnen zomaar andere wetten gelden. Toch Ziyech? Jij bepaalt! Stemmen doe je op onze speciale wedstrijdpagina!

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word nu vanaf €5 * lid tot einde seizoen!

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax