Of ga naar de homepage van
115 keer gelezen

Ajacieden trakteren op Europees avondje om in te lijsten!

Oh, man! Alles wat we vorig seizoen zo hebben gemist, krijgen we nu dubbel en dwars terug! We hebben al twee toffe Europese avondje gehad, maar de derde was er eentje om in te lijsten. Ajax wint met 3-1 van Dinamo Kiev en zet een stap naar de Champions League!
Drie treffers brengen Ajax op de drempel van de Champions League! © Sjoerd Tullenaar

Weet je wat het stomme is? Als je woensdag wakker wordt, teken je blind voor een score van 3-1. Maar als je de wedstrijd hebt gezien tussen een taai Dinamo en het enthousiaste Ajax, durf je nog niet te stellen dat de buit binnen is.

We zijn uiteraard hartstikke blij! En dat mag ook. Dat mocht in de Johan Cruijff Arena en dat mag bij de koffiemachine of op school – de vakantie is al deels voorbij – maar je durft ook nog nergens vanuit te gaan. Wij gaan de hele week roepen dat Ajax er nog niet is.

Zo zijn wij, want er volgt nog een return. Dat wordt een return die Ajax tegemoet treedt met een verschil van twee doelpunten in zijn voordeel. We konden drie keer juichen op dit fijne Europese avondje. En wat was dat fijn, wat hebben we genoten!

Ajax is dicht bij een plekje in de Champions League, maar tegelijkertijd ook nog ver weg. Te ver weg om nu al zeker te zijn. Het wordt zaak om het volgende week in Kiev af te maken, zodat we met een nog beter gevoel terugdenken aan deze mooie avond!

De foto’s zijn van Pro Shots en Sjoerd Tullenaar

Als je klaar bent met foto’s kijken, stem dan op jouw Ajacied van de Wedstrijd! Er is weer keuze genoeg, want de Ajacieden stonden heerlijk te voetballen. We zijn benieuwd wie jullie stem krijgt. Stemmen kan op onze speciale wedstrijdpagina!

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word nu vanaf €5 * lid tot einde seizoen!

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax