Of ga naar de homepage van
82 keer gelezen

Ajax haalt eerste van 27 zeges met grote moeite binnen

Er blijkt in de eerste weken van het nieuwe seizoen een groot verschil tussen Ajax tijdens een Europees potje en Ajax in de eredivisie. Het uitduel met VVV-Venlo (0-1) is nog net aan een duel in de eredivisie en daarom luidt de conclusie dat we blij zijn met de drie punten, maar meer ook niet.
Het uitvak is niet zozeer blij, maar boven alles opgelucht! © Pro Shots

Je kunt zeggen dat Ajax werd geholpen door de videoscheids, je kunt ook stellen dat de scheids diverse juiste beslissingen heeft genomen dankzij technologische ondersteuning. Dat laatste is natuurlijk precies hoe het zit, maar het is soms moeilijk kijken als je geen Ajaxbril hebt.

Feit is dat Ajax de VAR twee keer 'mee' heeft. De tegentreffer wordt ongeldig verklaard en een penalty toegekend. We hebben wel eens fotoverslagen in elkaar moeten draaien nadat we ons bestolen voelden. Dat is nu anders. Er is sprake van gerechtigheid.

Ajax zal ook heus wel eens een beslissing 'tegen' krijgen na het raadplegen van videobeelden. Het zij zo. Het spelletje wordt er eerlijker van en dat is precies wat we allemaal willen. Anders zouden we in de onderschriften zeuren om een videoscheids. Die is er nu en we zijn er voorlopig blij mee.

Tijd voor ons fotoverslag van VVV – Ajax. De foto's zijn gemaakt door Pro Shots, aangevuld met telefoonplaatjes van Ajax Life.

We kunnen er best inkomen als je de Ajacieden niet zo goed vond voetballen. Maar misschien is er ook een speler die je best goed vond. Als er inderdaad iemand bovenuit stak, kun je op hem stemmen. Op die manier bepalen we de Ajacied van de Wedstrijd. Stemmen doe je via deze link

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word nu vanaf €5 * lid tot einde seizoen!

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax