Of ga naar de homepage van
68 keer gelezen

Beter dan winst op een sfeervol Europees avondje kan niet!

Michel Preud’homme moet een déjà vu beleefd hebben. Iedere keer als de trainer zich meldt in de Johan Cruijff Arena, is de sfeer fantastisch. Dat was zo op 15 mei 2011, dit was opnieuw het geval tijdens Ajax - Standard Luik. Het levert heerlijke plaatjes op!
Een Europees avondje om te koesteren en dit is pas de voorronde! © Sjoerd Tullenaar

Ajax had nog niks en Ajax heeft nog steeds niks, maar de waarde van de winst op de Belgen kan wel eens groot zijn. Juist na de grote teleurstelling van zaterdag was er behoefte aan een oppepper. Die kregen we!

De Ajacieden voetbalden eindelijk vol overgave en als je dat tegenwoordig koppelt aan de aanwezige kwaliteit, zie je dingen om je vingers bij af te likken. Het lukte Ajax om Standard relatief eenvoudig onder de duim te houden. Dit keer viel de 3-0 wel.

En als je op zo’n ruime voorsprong komt, ook al is het nog altijd maar de voorronde, dan gaan de remmen op de tribunes los! Alhoewel, de sfeer was al fantastisch voordat het balletje in beweging was gebracht. En dat bleef zo tot na het laatste fluitsignaal.

Dit is een fijn fotoverslag, hoor. Met dank aan Pro Shots en Sjoerd Tullenaar.

Als je klaar bent met foto’s kijken, wacht een moeilijke keuze. Je kunt namelijk stemmen op de Ajacied van de Wedstrijd. Dat is na Ajax – Standard zo eenvoudig nog niet. Kun jij een keuze maken? Stemmen doe je op onze speciale wedstrijdpagina!

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word nu vanaf €5 * lid tot einde seizoen!

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax