Of ga naar de homepage van
14 keer gelezen

Eerste thuisduel Ajax lijkt wel aflevering van GTST

Je kunt Ajax een zomertje uitzetten, na drie jaar weer aanhaken of zelfs na tien jaar eens kijken hoe de club het ervan afbrengt. Het blijkt het aloude liedje, want Ajax speelt zo slecht dat het niet weet te winnen van Heracles Almelo (1-1). Er wordt direct gemorst.
Met de drive van Ziyech zit het wel goed, maar bij de rest? © Sjoerd Tullenaar

Het is net Goede Tijden, Slechte Tijden. Je kunt het jaren niet kijken en als je dan weer aanhaakt, zit je er gelijk weer middenin. Het maakt niet uit wie er rechtsbuiten staat of de openingsscène speelt, je zit er gelijk weer middenin.

Helaas moeten we Ajax met GTST vergelijken, want de avond van Heracles-thuis had veel weg van een halfuurtje televisie. Spelers werden gespaard, leken er met hun koppie niet bij en misschien was er zelfs wel weer sprake van onderschatting.

De wil ontbrak, het goede spel ontbrak en de kansen die zich voordeden, werden niet afgemaakt. Het goede gevoel van de afgelopen weken is alweer weg, de druk staat er komende week volop.

Thuis tegen Standard Luik en uit bij VVV-Venlo moet worden gewonnen, anders is het direct foute boel. Laten we hopen dat het goede gevoel snel terug is, want van al deze frustraties wordt niemand vrolijk.

De foto’s zijn van Pro Shots en Sjoerd Tullenaar.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word nu vanaf €5 * lid tot einde seizoen!

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax