Of ga naar de homepage van
33 keer gelezen

Tijd voor Ten Hags elf: Donny in de basis, wie nog meer?

De wedstrijden volgen elkaar deze zomer in rap tempo op, de ideale opstelling misschien ook wel. Iedere wedstrijd worden we weer een beetje wijzer over de plussen en minnen van de ploeg. Hoe ziet jouw Ten Hags elf voor Ajax - Heracles Almelo eruit?
Donny mag laten zien dat hij een basisplaats waard is. © Pro Shots

Na drie Europese wedstrijden staat voor de Ajacieden het eerste competitieduel op het programma. Het schema is zoals gezegd vol. Zo vol zelfs dat Erik ten Hag eraan denkt de nodige wisselingen door te voeren.

De trainer waakt voor overbelasting binnen zijn spelersgroep en aangezien hij toch over zestien basisspelers beschikt, moet er een beetje gewisseld kunnen worden. Zo moeten blessures en vormverlies worden voorkomen.

Dit maakt de startopstelling voor Heracles-thuis wellicht iets moeilijker te voorspellen, maar we zijn benieuwd waar jij mee komt! Reken alvast op een basisplek voor Donny van de Beek. Je kunt jouw ideale opstelling maken in onze app. Als je onze app nog niet hebt, moet je ‘m eerst even downloaden.

Als je onze app opent en vervolgens op 'de tribune' klikt, kun je daarna poppetjes op de juiste plek zetten. Wanneer je de app opent op de wedstrijddag, is het al helemaal duidelijk. Gebruik de hashtag #tenhagself bij het delen van jouw opstelling!

Oh ja, onthoud eventjes dat Kasper Dolberg nog steeds geblesseerd is. Het heeft dus weinig zin om de Deen nu in de spits te zetten.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax