Of ga naar de homepage van
57 keer gelezen

Lang lacht Vilhena uit: ‘Geen Europa League voor jou’

Er zijn heus wat Feyenoorders met verstand van voetbal. Een enkeling wees erop dat AS Trencin het Ajax van het Oostblok is. En Feyenoord wint vrijwel nooit van welk Ajax dan ook. Dat bleek. Het werd 4-0... Noa lang kon er de humor wel van inzien.
En nu maar hopen dat Lang niets over Ajax afroept... © Pro Shots

Lang is een opvallende speler van Ajax, al is het maar omdat hij Rotterdammer is. Lang gaat rustig in een Ajaxshirt over straat in de havenstad, zoals hij vroeger in de jeugd van Feyenoord ook wel eens in Ajaxkledij rondliep.

Hoewel hij voor Ajax voetbalt, heeft Lang nog steeds Rotterdamse vrienden. Een van die vrienden is Tonny Vilhena, die vanwege een schorsing niet met Feyenoord was afgereisd naar Slowakije en de wedstrijd op televisie volgde.

Lang en Vilhena volgden samen de wedstrijd van Feyenoord en het ging al snel de foute kant op voor de Rotterdammers. Binnen zes minuten was het raak, vervolgens kregen ze alle hoeken van het stadion in Zilina te zien. Het Europese avontuur zit er alweer bijna op.

Leedvermaak doet het altijd goed, ook bij Lang. Hij plaatste een filmpje op scoial media waarop duidelijk is te zien dat hij Vilhena uitlacht. Die arme jongen zit flink te balen en lacht als een boer met kiespijn. Iets wat wij ook doen gezien de status van het Nederlandse voetbal, maar goed…

Lang wrijft het er eventjes goed in bij Vilhena. “Dat wordt geen Europa League voor jou, bro,” merkt hij op. De kiespijn van vriend Vilhena wordt er na het plaatsen van Langs opmerking niet minder op.

We hadden het betreffende filmpje donderdagavond laat gespot en dachten: dat komt morgen wel. Alleen staat de video niet meer op alle kanalen van Lang online. Redacteur Jarno van AT5 was zo scherp om het filmpje op te slaan, zodat het nu via een tweede golf alsnog over het internet vliegt.

Overigens hopen we maar dat er volgende week niet kan worden gelachen om Ajax. De ploeg gaf op bezoek bij Standard Luik een 0-2-voorsprong uit handen en moet in de Johan Cruijff Arena nog vol aan de bak om een stapje dichter bij de Champions League te komen.

Ajax is overigens al verzekerd van het spelen van groepsfase Europa League, dus Lang kan sowieso de groetjes doen aan Rotterdam.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax