Of ga naar de homepage van
73 keer gelezen

Arena is na naamswijziging nu ook echt ‘Cruijff-proof’

Ajax speelt zaterdag tegen Heracles Almelo de eerste competitiewedstrijd van het seizoen. Het zijn de elf spelers op het veld die uiteindelijk een goed resultaat moeten neerzetten, maar de Johan Cruijff Arena is er in elk geval klaar voor.
Het stadion krijgt steeds meer een Cruijff 'look and feel'. © Ajax Life

Jullie zagen de afgelopen weken op onze kanalen al wat plaatjes voorbij komen van de nieuwe vormgeving in- en rondom de Johan Cruijff Arena. Hier en daar werden toegangspoortjes Cruijff-proof gemaakt en dat was gaaf om te volgen.

Het allerleukst is als je na al die losse stukjes, nu ook het volledige eindresultaat ziet. Onze fotografe ging speciaal voor jullie in de regen op pad om wat plaatjes te schieten van de vernieuwde vormgeving. Wij zijn in ieder geval enthousiast, want de ingangen zijn serieus tof geworden.

De JC Arena liet eerder al aan Ajax Life weten dat Cruijff heel nadrukkelijk in- en rondom het stadion terug zou komen. “We willen het gebouw veel meer een Cruijff ‘look and feel’ geven. Cruijff staat voor lef, branie, vernieuwing en Amsterdam. Dat past uitstekend bij ons stadion en dat willen we meer gaan laten zien,” aldus een woordvoerster van het stadion.

Dat is in ieder geval gelukt, want wie een ommetje maakt rondom het stadion, wordt overal begroet met rood-witte kleuren, nieuwe logo’s en uiteraard foto’s van Cruijff. Het is geen straf meer om eventjes in de rij te moeten wachten voordat je naar binnen mag.

De verandering van de ingangen is pas het begin van de grote metamorfose, want onder andere bedrijfskleding, honderden bordjes, vakopgangen en sectoraanduidingen moeten nog worden aangepast. Ook de hoofdinggang wordt nog onder handen genomen.

We houden het in de gaten voor jullie en komen weer met plaatjes zodra er wat nieuws te zien is!

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax