Of ga naar de homepage van
71 keer gelezen

Leden SV Ajax kunnen nu kaartje kopen op F-side!

Bijna alle vakken zijn al gevuld voor Ajax - Standard Luik, maar de F-side nog niet. Zo’n mooie kans mag je natuurlijk niet laten schieten. Het goede nieuws is dat leden van SV Ajax vanaf nu een kaartje kunnen kopen op de F-side!
Tijdens Ajax - Sturm Graz was de sfeer top! Nu weer? © Sjoerd Tullenaar

De Johan Cruijff Arena is via reguliere wegen al uitverkocht voor de return van dinsdag, maar soms komen er nog wat kaartjes beschikbaar omdat de Uefa weer iets teruggeeft. En ook op de F-side is dus nog plek.

Die plekken kunnen vanaf nu worden gevuld door leden van de Supportersvereniging Ajax. Als jij bent aangesloten bij SV Ajax kun je een kaartje per clubcard kopen. Dat ene kaartje per clubcard geldt al de gehele verkoop voor Standard-thuis en nu dus ook.

Je krijgt niet veel mogelijkheden om een Europees avondje bij te wonen op de F-side en dus weten wij het wel: als de wiedeweerga een kaartje kopen! Ajax kan alle steun goed gebruiken, want het liet Standard terugkomen tot 2-2 en moet dus nog flink aan de bak.

Voor de prijs hoef je het trouwens ook al niet te laten, want een Europees avondje op de F-side kost je slechts 22,50 euro.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax