Of ga naar de homepage van
56 keer gelezen

Win kaartjes voor Ajax – Standard Luik!

We hadden graag een prijsvraag uitgeschreven om Ajax naar de volgende ronde te juichen. Dat hebben we iets moeten bijstellen. Ajax moet na de late gelijkmaker nog eventjes flink worden aangemoedigd tegen Standard Luik. Hier volgt de prijsvraag!
Zo dicht moet Ajax er in de return ook opzitten! © Pro Shots

De Europese avondjes volgen elkaar deze weken in rap tempo op. En dat is natuurlijk alleen maar goed, want Europese avondjes zijn de leukste van allemaal. Standard komt dinsdag op bezoek en dan moet de Johan Cruijff Arena een onneembare vesting worden.

Ajax nam een 2-2-gelijkspel mee uit Luik en dus is uitgangspositie goed, maar het had beter gekund. Helaas, het is niet anders. Daarom hebben we het nog niet over juichen maar aanmoedigen. Heb jij zin om de Ajacieden naar voren te schreeuwen?

Doe dan mee aan onze prijsvraag. We verloten tien setjes kaarten en ook nog een trio kaartjes. Een winnaar is dus de gelukkige en kan dinsdag nog twee Ajacieden meenemen. Je kunt hieronder tot vrijdag 13.00 uur antwoord geven op de prijsvraag.

Prijsvraag: welke speler maakte het winnende doelpunt tijdens het laatste treffen tussen Ajax en Standard Luik in Amsterdam?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Als je nog geen lid bent van de Supportersvereniging Ajax, sluit je dan snel aan! Je kunt dan meedoen aan de volgende prijsvraag en krijgt nog veel meer voordelen.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax