Of ga naar de homepage van
37 keer gelezen

AS Roma vangt bot bij Ajax voor gewilde Neres

David Neres groeide afgelopen seizoen uit tot een van de uitblinkers bij Ajax en dat is niet onopgemerkt gebleven. AS Roma heeft zich officieel gemeld bij de club, maar Marc Overmars houdt de deur potdicht.
Neres heeft nog een contract bij Ajax tot medio 2021. © Pro Shots

Justin Kluivert vertrok deze zomer al voor een slordige 17 miljoen euro naar AS Roma en de Italianen lijken nog niet uitgewinkeld bij Ajax. Romadirecteur Monchi zou alles in werk stellen om Neres nog voor het sluiten van de transferwindow weg te kapen, zo lezen we in De Telegraaf.

De wakkere krant weet dat Roma zich officieel bij Ajax heeft gemeld, met een bod van maar liefst 40 miljoen euro. Dat zijn behoorlijke bedragen, maar directeur spelersbeleid Overmars stelt dat Neres niet te koop is.

Het is niet de eerste keer deze transferperiode dat de naam van Neres voorbij komt. Overmars zou eerder al een bod van 28 miljoen euro uit de Bundesliga naast zich neer hebben gelegd. De identiteit van de Duitse club is niet officieel bekend, maar er wordt serieus vermoed dat het bod van Borussia Dortmund afkomstig was.

De telefoon van Overmars zal deze zomer ongetwijfeld nog een paar keer overgaan, want er wordt van alle kanten getrokken aan de Ajaxspelers. Overmars belooft echter zijn telefoon niet op te nemen. “We willen deze selectie bij elkaar houden. Alleen voor Hakim Ziyech staat de deur nog op een kier.”

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax