Of ga naar de homepage van
57 keer gelezen

Mooie dingen! Cerny gunt Blind ‘zijn’ rugnummer 17

Mooie woorden uit de mond van Vaclav Cerny! De twintigjarige vleugelspeler laat via zijn Instagrampagina weten dat hij er geenszins van baalt dat hij rugnummer 17 moet afstaan aan Daley Blind.
Cerny is de kwaadste niet! © Ajax Images

Sterker nog, de Tsjech stelt daar zelf voor gekozen te hebben. Hij geeft uitleg aan zijn volgers op zijn persoonlijke instagrampagina. “Ik heb besloten mijn oude nummer 17 aan Daley Blind te geven, niemand anders. Eén van de redenen waarom ik besloot dat te doen is dat ik een lange tijd geblesseerd ben geweest.”

Ajax maakte eerder deze week al bekend dat Blind zijn oude nummer terugkrijgt en Cerny het zijne dus kwijtraakt. Donderdag maakte Ajax alle rugnummers bekend, waardoor we nu ook het nieuwe nummer van Cerny kennen. Als de aanvaller weer helemaal fit is, dan trekt hij een shirt met rugnummer 32 over de schouders. Van wrok is geen enkele sprake.

“Ik kan niet wachten tot ik weer kan spelen en daarom wil ik nummer 32 dragen, net als drie jaar geleden. Een comback met het ‘nieuwe’ nummer,” deelt Cerny met zijn volgers, terwijl hij op een foto kijkt naar een ingelijst oud shirt met zijn naam met nummer 32.

Zo krijgt Blind zijn oude nummer terug en Cerny ook. Iedereen blij. Fijn.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax