Of ga naar de homepage van
13 keer gelezen

Avondje Ajax in het Olympisch smaakt naar veel meer!

Hoeveel zin kun je hebben in een simpel oefenpotje? Nou, heel veel zin! En al helemaal wanneer dit oefenpotje wordt gespeeld in het Olympisch Stadion! Veel Ajacieden beleefden vrijdag een trip down memory lane en daardoor deed de uitslag tegen Anderlecht (1-3) er eventjes niet toe.
We krijgen er geen genoeg van dat Ajax terugkeert op heilige grond. © De Brouwer

De topavond was natuurlijk helemaal compleet geweest als Ajax wel had gewonnen, maar daarvoor mankeert er momenteel nog net even iets te veel. Er zijn wat pijntjes, de conditie is nog niet top en een vijftal spelers dat in actie kwam, ontbeert simpelweg ritme.

Het is ook veel fijner om over twee weken een Europese thuiswedstrijd te winnen dan een duel op heilige grond, waarin verder niets op het spel stond. We moeten andere dingen onthouden van de vrijdag waar Ajax het Olympisch Stadion weer eens aandeed.

Laten we terugdenken aan de mooie momenten die we hier vroeger hebben beleefd. Herinneringen aan pislucht, ouderwets juichen en het vieren van successen. Het belang hiervan moet bovendien worden doorgegeven aan een volgende generatie. Gelukkig gebeurde dat vrijdag volop!

Tijd voor fijne foto's van de avond waarop Ajax nog eens in het Olympisch Stadion voetbalde! Mag dit vaker, alsjeblieft?! De platen zijn van Pro Shots en de Brouwer.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word nu vanaf €5 * lid tot einde seizoen!

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax