Of ga naar de homepage van

Terugkeer Blind bij Ajax lijkt slechts kwestie van tijd

De terugkeer van Daley Blind naar Amsterdam lijkt steeds dichterbij te komen. De Telegraaf heeft het zelfs over ‘binnen 48 uur rondkomen’ en een contract van drie of vier jaar.
Zien we Blind straks weer in de Arena? © Pro Shots

De deal zou bekrachtigd moeten worden, nog voordat Blind met Manchester United afreist naar Amerika voor een trainingskamp.

Ajax lijkt er veel aan gelegen om de overeenkomst voor die tijd rond te maken zodat de Amsterdammer niet met United mee hoeft in het vliegtuig naar de US of A, maar een enkeltje naar zijn geboortestad kan boeken. Dat lezen we in de wakkere krant.

De duels met Sturm Graz (25 juli en 1 augustus) naderen met hoge snelheid en dus is het zaak om rap te handelen, al kun je je afvragen of die belangrijke wedstrijden voor Blind niet net even te vroeg komen. De beoogde aanwinst is pas net in training en heeft, behoudens een paar potjes met Oranje, al een poosje geen wedstrijden op hoog niveau gespeeld.

Mocht het Ajax lukken om de 54-voudig international te contracteren, dan haalt het, na het binnenhengelen van Dusan Tadic, weer een knappe truc uit. De ervaren Ajacied kent het klappen van de zweep, is op meerdere posities bruikbaar, kent het Ajaxspelletje als geen ander, heeft spelinzicht en geeft de jonge ploeg van Erik ten Hag direct een enorme kwaliteitsimpuls.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax