Of ga naar de homepage van

Informatie kaartverkoop Sturm Graz-uit

We zijn wel telkens druk met de kaartverkoop voor de thuiswedstrijd, maar er is ook nog het uitduel met Sturm Graz. Die wordt woensdag 1 augustus gespeeld en het is tijd om maatregelen te treffen, want de kaartverkoop gaat zaterdag van start.
Dit is het uitvak tijdens het laatste Europese uitduel van Ajax. © Pro Shots

Er is een uitvak gereserveerd dat ruimte biedt aan 795 Ajacieden en die zijn allemaal van harte welkom in de Merkur Arena. Een kaartje kost 24,50 euro. De kaartjes voor de Oostenrijkse supporters zijn trouwens al uitverkocht, dus Ajax staat een volle bak te wachten in Graz.

De kaartverkoop start zoals gezegd zaterdag en uiteraard zijn Ajacieden met Europees voorrang als aankooprecht het eerste aan de beurt. Iets verderop in het schema zijn wel dingen aangepast. Ajax geeft seizoenkaarthouders voorrang ten opzichte van clubcardhouders.

Dit geldt ook als de betreffende clubcardhouders, SV Ajax of 'gewoon' beschikken over Europees uitrecht. Check in het schema dus even goed wanneer jij aan de beurt bent, zodat je niet voor niks klaar zit en op een later moment moet terugkeren om een kaartje te kopen.

Het is niet mogelijk om een kaartje voor een Europese uitwedstrijd over te dragen. Als jij een kaartje koopt, dien je er zelf de wedstrijd op te bezoeken. Ook moet jouw clubcard op eigen naam staan. Als je een bedrijfskaart hebt, is het niet mogelijk het uitduel met Sturm Graz bij te wonen.

Het kan zijn dat je straks wel beschikt over een kaartje, maar nog geen vervoer hebt. In dat geval wijzen we je graag op het busvervoer dat de Supportersvereniging Ajax aanbiedt. Als je bij SV Ajax bent aangesloten, rijden we je voor 130 euro heen en weer. In verband met de korte aanlooptijd kunnen we bij annulering geen geld terugstorten.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax