Of ga naar de homepage van

F-siders kunnen tweede kaartje kopen voor Ajax – Graz

Goed nieuws voor Ajacieden die op de F-side staan. Jullie kunnen vanaf nu een tweede kaartje kopen voor de belangrijke thuiswedstrijd tegen Sturm Graz. Een Europees potje in eigen huis is niet alleen belangrijk, maar ook tof. Zorg er dus voor dat je van de partij bent!
Hopelijk wordt het volle bak met een goed sfeertje! © Sjoerd Tullenaar

De kaartverkoop voor Ajax – Graz loopt al een tijdje en alle reguliere kaartjes zijn inmiddels bezet. Maar op de F-side zijn nog stoeltjes vrij en daarom is besloten vanaf nu toe te staan dat er twee kaartjes per clubcard kunnen worden gekocht.

Ook als je op de F-side staat, ga je het liefst met je vrienden naar het stadion en dat is op deze manier toch een stuk gemakkelijker. Voor de prijs hoef je het ook al niet te laten, aangezien een kaartje slechts 17,50 euro kost.

De wedstrijd wordt woensdag 25 juli gespeeld (aftrap 20.30 uur) en de belangen zijn groot. Als Ajax wint, kan het zich opmaken voor minimaal voor extra Europese wedstrijden in de Johan Cruijff Arena. Dit heeft ermee te maken dat de club bij winst zeker is van het spelen van Europa League.

Kortom, wij weten het wel. Jij ook? Tot de 25ste!

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax