Of ga naar de homepage van

Win de tenues van de Ajax Jonge Schare vaandeldragers!

We hebben een leuke prijsvraag voor leden van Ajax Jonge Schare. We maken ons op voor een nieuw seizoen en dit betekent dat we met wat oude tenues zitten. Wat is een beter idee dan die te verloten? Precies, geen idee, dus dat gaan we maar gewoon doen!
Dit zijn dus de tenues die je kunt winnen! © De Brouwer

Grote kans dat je als lid van Ajax Jonge Schare weet dat bij elke thuiswedstrijd acht Jonge Schareleden het veld op mogen als vaandeldrager. Er zijn twee keer vier leden nodig om bij de opkomst netjes de vaandels te tonen.

We hebben dus acht tenues (shirtje, broekje, kousen) liggen om te verloten. Vier thuistenues en vier uittenues. De kleding is van vorig jaar, maar dat maakt allemaal niet zo veel uit. Het thuisshirt van vorig jaar is geweldig mooi en ook het blauwe uittenue viel best in de smaak!

We verloten tenues in diverse maten, vandaar dat we jullie bij het invullen van de prijsvraag vragen om ook je maat door te geven. Dit voorkomt teleurstellingen en je wint altijd passende kledij. Het kan zijn dat de maat van shirt en broekje afwijken, maar dat is even niet anders.

Geef ook even aan of je een thuis- of uittenue wil. Als het je niet uitmaakt, dan kun je dat ook invullen. Je maakt dan uiteraard iets meer kans om een setje te winnen.

Om kans te maken op de winst, moet je hieronder een goed antwoord geven op de onderstaande prijsvraag. Meedoen kan tot en met zondag 22 juli. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Nog geen lid, maar wil je voortaan wel kans maken op onze prijzen? Sluit je snel aan! Je kunt dan meedoen aan de volgende prijsvraag.

Prijsvraag: wie maakte ooit het allereerste officiële doelpunt voor Ajax in de Johan Cruijff Arena, toen nog Amsterdam Arena?

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax