Of ga naar de homepage van

Boek Magallán met klap dichtgeslagen, transfer van de baan

‘Komt hij nu wel of niet?’ Dat was de afgelopen kleine zeven weken de vraag. Lisandro Magallán was al lang en breed medisch goedgekeurd in Amsterdam, maar Boca Juniors laat de verdediger niet gaan en nu is ook Marc Overmars het zat. Het boek Magallán is dicht, de transfer definitief van de baan.
Een soap was het jongens en meisjes, een soap. © Pro Shots

En zo komt er een einde aan een slepende transfersoap die zijn weerga niet kent. De Argentijnse verdediger had volgens de oorspronkelijke plannen al lang op het trainingsveld in Amsterdam moeten staan, maar het liep allemaal anders. Boca Juniors wilde eerst een vervanger, pas dan zou Magallán definitief mogen afreizen. Die vervanger kwam, maar toch vertrok er geen vliegtuig naar Schiphol.

Volgens het Algemeen Dagblad geeft nu ook Overmars het geloof in een goede afloop op. De directeur spelersbeleid heeft laten weten een streep te zetten door de transfer. De pijlen zijn nu met scherpe punten gericht op een terugkeer van Daley Blind. De speler zelf heeft daar wel oren naar, maar het mag duidelijk zijn dat Manchester United zich zakelijk zal opstellen.

Al met al dringt de tijd. Het dubbele treffen met Sturm Graz nadert met rasse schreden. Magallán had die wedstrijden volgens de oorspronkelijke plannen moeten halen, maar het is nu nog maar zeer de vraag of Plan B tijdig binnen is voor het tweeluik met de Oostenrijkers.

Verder is de vraag of Blind plan B was, als Magallán niet zou komen. Het lijkt er eerder op dat Blind het nieuwe plan A werd en dat er nog altijd een soort van plan B is. Overmars legde eerder namelijk uit dat hij een plan B had, waarbij het een kwestie van ‘aftikken’ was. Het lijkt onwaarschijnlijk dat hij het daarbij over Blind had.

We gaan het allemaal wel zien!

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax