Of ga naar de homepage van

Jonkies kunnen gemopper langs de lijn niet voorkomen

Er werd raar opgekeken zaterdag in Putten toen de spelersbus zich meldde. De harten klopten vol verwachting, maar de supporters waren een beetje teleurgesteld. Wie zijn toch alle spelers die uitstappen? De jonkies bleken ook nog eens niet opgewassen tegen FC Nordsjælland (1-3).

Het had juist zo’n mooie middag moeten worden op sportpark Putter Eng. Er was groots uitgepakt, er waren tribunes opgebouwd en supporters werden naar het ‘Wembley van de Veluwe’ gelokt met het idee naar Ajax te kijken, maar dat viel toch een beetje tegen.

Het kwam er in de praktijk op neer dat de B-garnituur aantrad, terwijl de bekende namen later op de dag in Hattem werden verwacht. Daardoor viel de middag in Putten een beetje in het water. Soms maakt het voetbal zelf dan nog wel iets goed, maar ook dat was niet het geval.

Het was een ontzettende gezapige krachtmeting met de Deense subtopper, die duidelijk de baas was op het veld. Zo kon het gebeuren dat er maar weinig mensen in Putten een leuke middag beleefden, terwijl de stoet van Ajax na deze tussenstop verder trok naar Hattem.

De foto’s zijn van de Brouwer en Pro Shots.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax