Of ga naar de homepage van

Ajacieden werken tegen Steaua aan het goede gevoel

Het is tijdens de voorbereiding altijd erg moeilijk inschatten hoe Ajax ervoor staat. Het oefenpotje in Hattem, met de grote namen, maakt duidelijk dat er heus wel voetbal in de ploeg zit, maar ook dat diverse internationals best bruikbaar zijn. De Ajacieden blijven dan ook steken op 1-1.
Je ziet het goed: Onana zet de aanval in op Huntelaar! © De Brouwer

Ajax bereidt zich deze zomer in de hoogste versnelling voor op het nieuwe seizoen, maar het is de vraag of al plankgas kan worden gegeven. Er zijn blessures, afwezigen en transfers die nog moeten worden afgerond.

Het basiselftal kan er straks tegen Sturm Graz wel eens heel anders uitzien dan tegen FC Steaua. De club uit Boekarest heeft een turbulente tijd achter de rug, maar acteert nog altijd op het Europese niveau en dus is een gelijkspel met het betere van het spel voor Ajax ook weer niet zo gek.

Toch hoop je stiekem op een overwinning, al is het maar omdat winst tegen een serieuze club nog altijd ontbreekt. Het komt er op het terrein van de plaatselijke VV uit Hattem helaas niet van. Nog even geduld, er wordt gesleuteld. Als er wordt gewonnen van Sturm Graz is een remise tijdens een oefenpotje alweer snel vergeten.

De foto’s zijn van de Brouwer en Pro Shots.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax