Of ga naar de homepage van
77 keer gelezen

Win nieuwe thuisshirt en privérondleiding door Arena!

Ajax maakt binnenkort het nieuwe thuisshirt bekend en dan hangen de nieuwe tricots in de Ajax Fanshops bij de Arena en in de Kalverstraat. Jij kunt een van de eersten zijn die het nieuwe thuisshirt aantrekt. Hoe? Lees snel verder!
Draag jij straks als eerste het nieuwe thuisshirt? © Ajax Life

We mogen namelijk nieuwe thuisshirtjes weggeven, maar alleen aan een lid van Ajax Life en een lid van Ajax Jonge Schare. Deze twee prijswinnaars mogen ieder ook nog eens een introducee meenemen. Oh en je mag ook zelf de bedrukking uitkiezen, die krijg je er gratis bij. Mooie deal toch?

Maar dat is nog niet alles! Nadat je het nieuwe thuisshirt hebt gekregen (datum vooralsnog onbekend), krijgen jij en je introducee ook nog eens een privérondleiding door de Johan Cruijff Arena! Zo zie je de kleedkamer van Ajax van dichtbij en kun je eens voelen hoe de reservebank van Ajax zit.

Om kans te maken op deze toffe prijs moet je onderstaande prijsvraag goed invullen. Meedoen kan tot en met maandag 18 juni. 

Ook meedoen aan onze prijsvragen? Sluit je dan hier aan!

Prijsvraag: waarom bestaat het Ajaxlogo uit elf lijnen?

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax