Of ga naar de homepage van
803 keer gelezen

Handig! Even klikken en speelschema Ajax staat in je agenda!

Hey, psst, check je digitale agenda eens! Als je bekend bent met ons speelschema van Ajax dan zie je dat alle wedstrijden voor seizoen 2018/2019 alweer in je agenda staan. Aan het concept van de KNVB verandert toch niet zo veel meer, dus alles is al bijgewerkt.
Je kunt weer precies zien hoe laat je moet juichen! © De Brouwer

Het is al diverse seizoenen op rij vaste prik dat Jeremy de moeite neemt snel alle duels van Ajax, inclusief locatie en aftraptijd, toe te voegen aan de digitale kalender. Dit keer is het allemaal supersnel geregeld, waarvoor hulde!

Niet alleen de 34 competitiewedstrijden van Ajax zijn alweer netjes verwerkt. Ook de oefenpotjes voor zo ver bekend zijn toegevoegd en als er straks is geloot, worden de Europese avondjes snel toegevoegd. Hetzelfde geldt later voor KNVB-bekerpotjes.

Het kan zijn dat er vanwege Europese verplichtingen van Ajax nog wedstrijden in de eredivisie worden verschoven. Als dit het geval is, wordt alles netjes bijgewerkt. Daar hoef je verder niets voor te doen. Het is slechts een kwestie van de agenda installeren.

Via de linkjes hieronder kun je het speelschema importeren in je digitale agenda. Als je al abonnee bent, hoef je dus niets meer te doen en staan alle wedstrijden er alweer in. Dat verdient een bedankje aan het adres van @KijkMeAan, dus kom maar door!

Een eventuele foutmelding viel in het verleden te omzeilen door eventjes vanuit de browser Safari te werken. Dat zal waarschijnlijk nu ook zo zijn.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax