Of ga naar de homepage van

Al 20.000 Ajacieden hebben zin in Europese avondjes

De teller van blinde passe-partouts voor twee Europese thuisduels is de teller van ruim 20.000 gepasseerd. Dat is best een prima score, zo middenin het niemandsland tussen het oude en het nieuwe seizoen.
Met een beetje mazzel hangt in juli het bordje 'uitverkocht' aan de deur. © Sjoerd Tullenaar

De kaartverkoop is nu zo'n dag of vijf aan de gang en al ruim 20.000 Ajacieden zijn deze zomer van plan om twee keer naar de Johan Cruijff Arena af te reizen en Ajax aan te moedigen. De club kan alle steun gebruiken in de jacht op een ticket voor een van de twee Europese toernooien.

De tegenstander is onbekend, de datum staat nog niet vast en we weten niet of de tweede wedstrijd wordt gespeeld in het kader van de Champions League of Europa League… Toch is het stadion al bijna half gevuld. Aangezien de verkoop tot ergens eind juli loopt, gaan wij alvast uit van een goed bezette Arena.

Als Ajax het eerste tweeluik – het treft Paok Saloniki of Sturm Graz – winnend afsluit, is het zeker van plaatsing voor een groepsfase. Later moet blijken of het Champions League wordt of dat de club terechtkomt in het vangnet van de Europa League. Dit onderstreept nog maar eens het belang van die eerste voorronde.

We weten allemaal hoe mooi Europese avondjes in de Arena kunnen zijn en hopen van harte dat we er in het nieuwe seizoen weer een aantal meemaken. Als jij dit nu net zo goed hoopt, koop dan ook een kaartje en kom Ajax aanmoedigen. Hopelijk kunnen we direct de eerste stap zetten op weg naar een mooi seizoen.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax